Corporate

Zakelijke reizigers vliegen vaker

De zakelijke reiziger rijdt vaak een leaseauto en zoekt vanwege het frequent vliegen naar comfort. Dan gaat het al snel over Valet parkeren. Als fleetowner of leasemaatschappij wilt u uw klanten graag van dienst zijn in hun mobiliteit. Wat u niet wilt is geconfronteerd worden met overlast, ongedekte schades of erger.

Vertrouw op het keurmerk van stichting Kwaliteitszorg Parkeren

De stichting Kwaliteitszorg Parkeren verstrekt certificaten aan parkeerbedrijven (Valet en Shuttle) en blijft die bedrijven voortdurend op kwaliteit controleren. We controleren de integriteit (betrouwbaarheid) van het bedrijf, de kwaliteit van de parkeerterreinen, de medewerkers en de bedrijfsvoering.

De gecertificeerde bedrijven conformeren zich ook aan de geschillencommissie, als er toch iets niet helemaal goed gaat.

Gun uw lessees het gemak van Valet parkeren

Adviseer uw (auto)bestuurders en lessees uitsluitend gebruik te maken van de gecertificeerde aanbieders. Zowel voor Shuttle-parking als Valet-parking. Zo maken uw klanten en medewerkers gebruik van een goede service en zit u niet met problemen achteraf.

Regel een raamovereenkomst voor meer parkeerservice

Veel van de gecertificeerde bedrijven sluiten graag een raamovereenkomst met leasemaatschappijen en fleetowners. Hierdoor profiteren uw bestuurders en lessees van nog meer service.

Gebruik alleen parkeerbedrijven met het certificaat Kwaliteitszorg Parkeren (KZP).