Op deze pagina vindt u alle relevante informatie voor de gecertificeerde bedrijven. Het bestellen van reclame materiaal en ID-batches is voorbehouden tot gecertificeerde ondernemingen.

 

Be good and tell it! Uiteraard laat u door het muurschildje (Shuttle-parking), representatieve kleding en vermelding op uw website al zien dat u een professionele onderneming bent èn dat u hierop onafhankelijk wordt getoetst.

Maar het achterlaten van een folder in de auto, blijft langer beklijven. De klant zal deze in een latere fase lezen, wat leidt tot een hogere klantloyaliteit.

De folders kan u bestellen bij het secretariaat: secretariaat@kwaliteitszorgparkeren.nl

  • 500     stuks             € 14,-
  • 1.000 stuks             € 24,-
  • 3.000 stuks             € 54,-
  • 5.000 stuks             € 80,-

Uw medewerkers dienen zich altijd kenbaar te maken als medewerker van een gecertificeerd bedrijf. Dit schept vertrouwen bij de klant, maar draagt ook bij aan de acceptatie en de herkenbaarheid van het keurmerk. Voor medewerkers die in contact komen met de klant (chauffeurs van de auto’s en van de shuttles) kunt u een badge aanvragen via onderstaand formulier. Indien u nog niet in het bezit bent van een VOG, dan kan u ons deze later toesturen. De geldigheid van de badges kunnen de certificeringsperiode niet overstijgen.

Wij verstrekken u bij de start vijf badges gratis. Vervolgens berekenen wij u de kostprijs van € 2,50 per volgende batch. Houdt u er rekening mee dat het aanmaken en versturen van de ID-batch drie werkdagen in beslag kan nemen.

 

    Houdt de CTRL toets in en klik op de bedrijven die u wilt selecteren